Meander Építész Stúdió

Engedélyezési tervek

Az építész tervező tevékenységének eredménye leggyakrabban ebben a formában kerül a megrendelőhöz. Egy építési munka elkezdésének előfeltétele olyan építészeti terv megléte, amelyet az érintett hatóság jóváhagyott. Bizonyos építési tevékenységek engedély nélkül is elvégezhetők, de ekkor is célszerű szakember véleményét kikérni. Egy családi ház tervezésénél, de más objektumoknál is az engedélyezési terv készítése a nagybetűs „TERVEZÉS”.

A tervező és a Megrendelő szoros együttműködését kívánja, hogy a tervező megismerhesse a Megrendelő igényeit, körülményeit és a sokéves tervezői tapasztalatra alapozva a leginkább illeszkedő megoldásokat javasolhassa. A tervezés bizalmi kérdés, a munka során a Megrendelő személyére szabott épített környezet létrehozása a cél, amit a Megrendelő megismerésén keresztül lehet biztosítani. A munka a teljes diszkréció jegyében történik.

A tervezés folyamatának szerves része a szakhatóságokkal történő folyamatos egyeztetés, ami garantálja, hogy az elkészült terv mindenben megfelel a törvényi előírásoknak, rendeleteknek és a benyújtott tervre az építtető biztosan megkapja az építési engedélyt.

 A törvényi szabályozás mindemellett sok esetben részletes kiviteli tervek készítéséhez is köti az építkezés elkezdését.

 

Szolgáltatások

» Engedélyezési tervek - MeanderStudio.hu

class="aktmenu" href="engedelyezesi_terv">Engedélyezési tervek

»Kivitelezési tervek

»Felújítások és bővítések

»Hőtechnikai számítások

»EU pályázatok

»Energiatakarékos és passzív házak

Tervező

Máriás Nyina

1980-ban szereztem meg az építészmérnöki diplomát. Azóta dolgozom építész tervezőként, majd vezető tervezőként. Családi házak, ipari ingatlanok és sportlétesítmények építészeti tervezésében segítek Önnek is!

Tovább

meanderstudio.hu ©  2000-2020 | 2400 Dunaújváros, Thököly u. 7. | info@meanderstudio.hu